קונג פאו סטיקי טופו
מחממים מחבת עם מעט שמן ונותנים לשמן להתחמם
חותכים את הטופו לקוביות לא גדולות מדי ומכינים שלוש קערות, אחת לטופו, אחת לפירורי לחם ואחת לטמפורה שעשויה מכף קמח לבן, חצי כפית אבקת קארי ומעט מים, מערבבים עד שמקבלים בלילה לא סמיכה מדי ולא דלילה מדי
את הטופו טובלים בטמפורה משני הצדדים, מעבירים לפירורי הלחם וגם משני הצדדים אז מטגנים בשמן מכל הכיוונים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג
בקערה אחרת מכינים את הרוטב:
כפית ממרח פלפלים קוריאני
כפית סילאן
כפית חמאת בוטנים, מעט מלח
שתי כפות מים רותחים
ומערבבים עד שמתקבל רוטב אחיד
טובלים את הטופו ברוטב ומצפים מכל הכיוונים ומעבירים לצלחת, מפזרים שומשום וצ'ילי אדום קצוץ
כדאי להגיש עם אורז לבן וירוקים מוקפצים
בתיאבון
חומרים לארבע מנות
חבילת טופו
קמח לבן
אבקת קארי צהוב
פירורי לחם
שמן לטיגון
חמאת בוטנים
סילאן
ממרח פלפלים קוריאני גוצ'יצ'אנג
מים רותחים
שומשום
צילי אדום חריף