עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות
אופן הכנה:
בקערה אחת שמים את הקמח, המלח, הקורנפלור ואת אבקת האפייה ומערבבים הכל יחד
במעבד מזון שמים את חלב הסויה, הסוכר, החמאה, חמאת הבוטנים ואת תמצית הוניל ומפעילים עד קבלת קרם אחיד
ואותו מעבירים לקערה גדולה
אל הקערה עם הקרם נוסיף כמחצית מתערובת היבשים ונערבב בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה ואליה נוסיף את שאר תערובת היבשים ונערבב שוב עד קבלת בצק אחיד, אליו נוסיף מחצית מהשוקולד המריר הקצוץ ונערבב פעם אחת נוספת
נחמם תנור ל180 מעלות ונסדר מגש עם נייר אפייה ועליו נסדר 12 כדורי בצק לפי גודל של כף גלידה ונגלגל אותם ידנית כדי ליצור כדור מושלם, על כל כדור נפזר מעט שוקולד קצוץ מהכמות שנותרה לנו ונכניס את העוגיות לאפייה של 20 דקות עד שהן משתטחות ונהיות פריכות בקצוות
מוציאים לקירור של רבע שעה ומתנפלים
ראו הוזהרתם- הן ממכרות!
חומרים ל12 עוגיות:
שתיים ורבע כוסות קמח לבן-
כפית קורנפלור-
כפית מלח-
כפית אבקת אפייה-
כוס ורבע סוכר-
כף חמאת בוטנים-
רבע כוס חלב סויה-
חבילה אחת מחמאה או חמאה טבעונית אחרת
בטמפרטורת חדר
כפית תמצית וניל-
חבילה וחצי שוקולד מריר קצוץ דק-