top of page
כרובית מטוגנת ברוטב תפוזים חמוץ מתוק
חצי כרובית מפורקת לפרחים קטנים ומבושלת במים רותחים כחמש דקות ומסוננת
טמפורה לכרובית: בקערה שמים קמח ופפריקה ומערבבים, מוסיפים מים עד שמתקבלת בלילה סמיכה
טובלים את כל הכרוביות בבלילה ומטגנים בשמן ( לא חייב עמוק) מכל הכיוונים להשחמה ומוציאים לקערה נקייה
להכנת הרוטב:
בסיר קטן שמים חצי כוס מים, מיץ מתפוז שלם
כף סוכר חום
כף חומץ בלסמי
כפית מלח ומביאים לרתיחה
בכלי קטן בצד מערבבים קורנפלור ומים ביחד ומוסיפים לסיר עם הרוטב וטורפים כל הזמן עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק ומכבים את אש
שופכים מהרוטב על הכרוביות, מערבבים, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום למעלה
יאללה לכו להכין
bottom of page