כיסוני בטטה ותרד מאודים עם מטבל חמאת בוטנים חריף

להכנת הבצק- בקערה גדולה יש לשפוך 100 גרם קמח לבן, חצי כפית סודה לשתיה ו50 גרם מים חמימים ולערבב טוב טוב עד שנקבל כדור בצק, לכסות בניילון ולהניח בצד לשעה

בנתיים מכינים את המילוי והרוטב:

למילוי, בטטה שלמה חתוכה לקוביות ללא קליפה, מבושלת במים עד לריכוך וסינון מהמים.
את התרד מרככים במחבת עם שמן זית קלות, מוסיפים מעט שום פרוס ומלח ומעבירים לקערה עם הבטטה ומועכים הכל עם מזלג לקבלת מאסה אחידה וטעימה

למטבל:
כף רוטב סויה
כף מייפל
חצי כפית שמן שומשום
כף חמאת בוטנים
חצי כפית רוטב סריראצ'ה חריף או כל רוטב חריף אחר

מערבבים הכל יחד ושמים בקערה קטנה

לאחר שהבצק נח שעה, יוצרים ממנו נחש ופורסים כמו ניוקי ושמים את כל החתיכות בתוך מגבת

יוצרים משטח עבודה נקי ומקומח ומתחילים לרדד כל חתיכה לצורת עיגול ( לא חייב להיות מושלם) אך כדי שיהיה דק מאוד, בתוך כל בצק שמים כפית מהמלית ובעזרת האצבע מורחים מעט מים על הקצוות ופשוט סוגרים והמהדקים את הבצק ( כמו רביולי, עם הזמן כבר יהיה לכם יותר קל ותוכלו גם לעשות את הקיפולים הקטנים)

אחרי שהכנתם את כולם,מחממים מחבת איכותית עם מעט שמן וצורבים את כל הכיסונים לשתי דקות על מנת לקבל קריספיות בתחתית ואז מוסיםים חצי כוס מים למחבת החמה ומכסים לאידוי כל הכיסונים כשלוש דקות עד שהם רכים

מעבירים לצלחת יפה, עם הרוטב, מפזרים שומשום קלוי וכוסברה או בצל ירוק, טובלים ברוטב ובחיים שלכם יפים

יאלה לכו לבשל!