27.9
געגועים למקסיקו-סדנת בישול ביער
10:00-13:00
מבחינתי בישול בטבע זו אחת החוויות היותר מחברות ומיוחדות שקיימות ובכל הזדמנות שיש לי אני מחפש את הלוקיישן הבא להדליק בו אש ולהתחיל לבשל
השילוב בין המטבח המקסיקני לבישול על אש גלויה הוא פשוט מתבקש וכל כך טבעי, הרי המקסיקנים במשך אלפי שנים וגם היום מבשלים בעיקר בחוץ והשימוש באש הוא חלק בלתי נפרד מהמסורת והטעמים של המטבח הכל כך מיוחד הזה
אז אני שמח ומתרגש להזמין אתכם לסדנת בישול מקסיקני אביבי באחד היערות היפים של מרכז הארץ- ל3 שעות של בישולים בטבע רחוק מהרעש והבלאגן של חיי היום יום שלנו
בסדנה נשתמש בחומרי הגלם העונתיים שיש לנו בארץ כדי לבשל ארוחה מקסיקנית אותנטית שלא תוכלו לשכוח
אז מה נכין אתם שואלים?
אקבל את פניכם עם משקה היביסקוס קר ומענג, נאצ'וס תירס פריכים, סלסה ומטבלים
אמפנדס- מקמח תירס במילוי תפו"א צ'ילי דה ארבול וגבינת פטה שקדים
פריחולס- שעועית שחורה בבישול איטי
יחד עם בצל, שום ופלפלים מעושנים
טופו פריך עם פלפלים צבעוניים ובצלים ברוטב צ'יפוטלה ויוגורט קשיו
תבשיל אורז מקסיקני מעלף עם בצל, שום, עגבניות, בוטנים, כוסברה וליים
טורטיות טריות מקמח תירס שנצלה על האש כמו שעושים במקסיקו כבר 10,000 שנה
בצלים כבושים ממכרים בצל סגול, אורגנו כוסברה, מיץ ליים ומיץ תפוזים
סלסה ורדה במכתש ועלי מסורתיים- עגבניות תמר, פלפלים ירוקים חריפים, כוסברה ושום
מזמין אתכם להצטרף אלי למסע בארץ הקקטוסים כדי להכיר מקרוב מתכונים עתיקים, להתחבר לאש הבוערת של המטבח הזה ולהתעסק עם חומרי הגלם המיישרים קו בין פשטות למסתורין ותחכום
אורך הסדנה 3 שעות
עלות למשתתף
400 ש"ח
הסדנאות מתקיימות ביער גבעת כ"ח המדהים שנמצא בין אלעד לשוהם