top of page
אלון טאקוס.jpg
טאקו ביער.jpg
מקסיקו ביער.jpg

28.6
געגועים למקסיקו-אביב ביער
10:00-13:00

 אז אפשר להגיד שהחורף כבר די  מאחורינו וזה בדיוק הזמן לספר לכם  שממש התגעגעתי לשמש החמה, לחומרי הגלם המקומיים שלנו שמבשרים שעוד מעט יגיע הקיץ ובעיקר לאוכל שאני אוהב להכין כשמתחיל להתחמם בחוץ   

מבחינתי בישול בטבע זו אחת החוויות היותר מחברות ומיוחדות שקיימות ובכל הזדמנות שיש לי אני מחפש את הלוקיישן הבא להדליק בו אש ולהתחיל לבשל

השילוב בין המטבח המקסיקני לבישול על אש גלויה הוא פשוט מתבקש וכל כך טבעי, הרי המקסיקנים במשך אלפי שנים וגם היום מבשלים בעיקר בחוץ והשימוש באש הוא חלק בלתי נפרד מהמסורת והטעמים של המטבח הכל כך מיוחד הזה

אז אני שמח ומתרגש להזמין אתכם לסדנת בישול מקסיקני אביבי באחד היערות היפים של מרכז הארץ- ל3 שעות של בישולים בטבע רחוק מהרעש והבלאגן של חיי היום יום שלנו 

בסדנה נשתמש בחומרי הגלם העונתיים שיש לנו בארץ כדי לבשל ארוחה מקסיקנית אותנטית שלא תוכלו לשכוח

תפריט האביב

 

תה היביסקוס מקסיקני קר- חליטת  היביסקוס, קינמון ומלא קרח

 

 אמפנדס-  מקמח תירס במילוי ממרח שעועית וגבינת פטה שקדים, מוגשות עם סלסה ירוקה חריפה, חסה טרייה ובצלים כבושים

צ'ילי מקסיקני- שעועית שחורה, פלפלים צבעוניים חרוכים, עגבניות קיץ, שום וצ'יפוטלה מעושן

טאקו אל פסטור-פטריות יער במרינדה של אצ'יוטה ותבלינים ממקסיקו בטורטיית  תירס טרייה עם אננס טרי בצל וכוסברה

תירס ישראלי מתוק צלוי על פלטה לוהטת עם מיונז, מלח צ'ילי, בוטנים וליים טרי

טורטיות טריות מקמח תירס שנצלה על האש כמו שעושים במקסיקו כבר 10,000 שנה

סלסת בצלים והבנרו קיצית- בצל סגול, פלפל הבנרו טרי, כוסברה, מיץ ליים, מיץ תפוזים 

פיקו דה גאיו- עגבניות מתוקות, בצל חלפיניו, כוסברה וליים

​​

מזמין אתכם להצטרף אלי למסע בארץ הקקטוסים כדי להכיר מקרוב מתכונים עתיקים, להתחבר לאש הבוערת של המטבח הזה ולהתעסק עם חומרי הגלם המיישרים קו בין פשטות למסתורין ותחכום​

אורך הסדנה 3 שעות

 

עלות למשתתף 

 400 ש"ח

הסדנאות מתקיימות ביער גבעת כ"ח המדהים שנמצא  בין אלעד לשוהם

bottom of page