top of page
אלון טאקוס.jpg
טאקו ביער.jpg
מקסיקו ביער.jpg

1.11
געגועים למקסיקו-סדנת בישול ביער 
10:00-13:00

​מבחינתי בישול בטבע זו אחת החוויות היותר מחברות ומיוחדות שקיימות ובכל הזדמנות שיש לי אני מחפש את הלוקיישן הבא להדליק בו אש ולהתחיל לבשל

השילוב בין המטבח המקסיקני לבישול על אש גלויה הוא פשוט מתבקש וכל כך טבעי, הרי המקסיקנים במשך אלפי שנים וגם היום מבשלים בעיקר בחוץ והשימוש באש הוא חלק בלתי נפרד מהמסורת והטעמים של המטבח הכל כך מיוחד הזה

אז אני שמח ומתרגש להזמין אתכם לסדנת בישול מקסיקני סתיוי באחד היערות היפים של מרכז הארץ- ל3 שעות של בישולים בטבע רחוק מהרעש והבלאגן של חיי היום יום שלנו 

בסדנה נשתמש בחומרי הגלם העונתיים שיש לנו בארץ כדי לבשל ארוחה מקסיקנית אותנטית שלא תוכלו לשכוח

​אז מה נכין אתם  שואלים?

אקבל את פניכם עם קפה מקסיקני רותח מתובל בקינמון , נאצ'וס תירס פריכים  סלסה ומטבלים

 

 אמפנדס-  מקמח תירס במילוי בטטה צ'ילי דה ארבול וגבינת פטה שקדים

מרק שעועית מקסיקני- שעועית שחורה ,תפו"א, בצל, שום, תבלינים ופלפל צ'יפוטלה מעושן

פטריות יער בסלסה ורדה מגוון פטריות עונתיות בבישול איטי בסיר חרס בסלסה ירוקה מדהימה 

 תבשיל אורז אדום מקסיקני   בצל, שום, עגבניות, כוסברה וליים

טורטיות טריות מקמח תירס שנצלה על האש כמו שעושים במקסיקו כבר 10,000 שנה

בצלים כבושים ממכרים בצל סגול,  אורגנו כוסברה, מיץ ליים ומיץ תפוזים 

סלסה אסאדה במכתש ועלי מסורתיים- , עגבניות תמר חרוכות, שום, צ'ילי דה ארבול וטקילה

​​

מזמין אתכם להצטרף אלי למסע בארץ הקקטוסים כדי להכיר מקרוב מתכונים עתיקים, להתחבר לאש הבוערת של המטבח הזה ולהתעסק עם חומרי הגלם המיישרים קו בין פשטות למסתורין ותחכום​

אורך הסדנה 3 שעות

עלות למשתתף 

 400 ש"ח

הסדנאות מתקיימות ביער גבעת כ"ח המדהים שנמצא  בין אלעד לשוהם

bottom of page