


20.10
געגועים למקסיקו- סתיו ביער
10:00-13:00
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy
. אז אפשר להגיד שהקיץ כבר די מאחורינו וזה בדיוק הזמן לספר לכם שממש התגעגעתי לריח ולצלילים של האש, לעצים הבוערים
ולקנקן השוקו הרותח שאני מגיש בתחילת כל סדנה שלי
מבחינתי בישול בטבע זו אחת החוויות היותר מחברות ומיוחדות שקיימות ובכל הזדמנות שיש לי אני מחפש את הלוקיישן הבא להדליק בו אש ולהתחיל לבשל
השילוב בין המטבח המקסיקני לבישול על אש גלויה הוא פשוט מתבקש וכל כך טבעי, הרי המקסיקנים במשך אלפי שנים וגם היום מבשלים בעיקר בחוץ והשימוש באש הוא חלק בלתי נפרד מהמסורת והטעמים של המטבח הכל כך מיוחד הזה
אז אני שמח ומתרגש להזמין אתכם לסדנת בישול מקסיקני קיצי באחד היערות היפים של מרכז הארץ- ל3 שעות של בישולים בטבע רחוק מהרעש והבלאגן של חיי היום יום שלנו
בסדנה נשתמש בחומרי הגלם העונתיים שיש לנו בארץ כדי לבשל ארוחה מקסיקנית אותנטית שלא תוכלו לשכוח
תפריט הסתיו
שוקו מקסיקני חם- חלב שקדים, קקאו, קינמון וסירופ אגבה
ברבקואה-פטריות יער קרועות ביד ובצלים ברוטב סמיך ומנחם של פלפלי צ'יפוטלה מעושנים
פריחולס-תבשיל שעועית שחורה מעושנת שנאכל בתוך בטטות קטנות צלויות על גחלים
פוזולה- מרק תירס לבן שמתבשל לו , בציר מדהים של פלפלים מעושנים, שום, ואורגנו
(מוגש עם בצל קצוץ, כוסברה וליים)
טורטיות טריות מקמח תירס שנצלה על האש כמו שעושים במקסיקו כבר 10,000 שנה
סלסה ורדה- עגבניות ירוקות ופלפלים על האש וכתושים במכתש ועלי מקסיקני מסורתי
סלסה פיקו דה גאיו- עגבניות, בצל, חלפיניו, כרוב לבן, ומיץ ליים טרי
מזמין אתכם להצטרף אלי למסע בארץ הקקטוסים כדי להכיר מקרוב מתכונים עתיקים, להתחבר לאש הבוערת של המטבח הזה ולהתעסק עם חומרי הגלם המיישרים קו בין פשטות למסתורין ותחכום
אורך הסדנה 3 שעות
עלות למשתתף
400 ש"ח
נרשמים בזוג או יותר יקבלו 10% הנחה במעמד ההרשמה
הסדנאות מתקיימות ביער גבעת כ"ח המדהים שנמצא בין אלעד לשוהם