top of page
18067869529116376.jpg
17855992661641853.jpg

23.5
סדנת בישול מקסיקני קיצי אצלי בגינה
10:00-13:00

 

 אז אפשר להגיד שהחורף כבר די  מאחורינו וזה בדיוק הזמן לספר לכם  שממש התגעגעתי לשמש החמה, לחומרי הגלם המקומיים שלנו שמבשרים שעוד מעט יגיע הקיץ ובעיקר לאוכל שאני אוהב להכין כשמתחיל להתחמם בחוץ   

מבחינתי בישול בטבע זו אחת החוויות היותר מחברות ומיוחדות שקיימות ובכל הזדמנות שיש לי אני מחפש את הלוקיישן הבא להדליק בו אש ולהתחיל לבשל

השילוב בין המטבח המקסיקני לבישול על אש גלויה הוא פשוט מתבקש וכל כך טבעי, הרי המקסיקנים במשך אלפי שנים וגם היום מבשלים בעיקר בחוץ והשימוש באש הוא חלק בלתי נפרד מהמסורת והטעמים של המטבח הכל כך מיוחד הזה

אז אני שמח ומתרגש להזמין אתכם לסדנת בישול מקסיקני קיצי במטבח החיצוני שלי בראש העין  ל3 שעות של אוכל, קוקטיילים וסיפורים על מקסיקו המרגשת 

בסדנה נשתמש בחומרי הגלם העונתיים שיש לנו בארץ כדי לבשל ארוחה מקסיקנית אותנטית שלא תוכלו לשכוח

תפריט הקיץ

 

מרגריטה-טקילה קווארבו טרדיסיונל, מיץ ליים טרי, תבלינים צ'ילי וקרח 

 

 אמפנדס-  מקמח תירס במילוי תפו"א שעועית וגבינת פטה שקדים, מוגשות עם סלסה ירוקה חריפה, חסה טרייה ובצלים כבושים

צ'ילי מקסיקני- שעועית שחורה, פלפלים צבעוניים חרוכים, עגבניות קיץ, שום וצ'יפוטלה מעושן

טאקו אל פסטור-פטריות יער במרינדה של אצ'יוטה ותבלינים ממקסיקו בטורטיית  תירס טרייה עם אננס טרי בצל וכוסברה

תירס ישראלי מתוק צלוי על פלטה לוהטת עם מיונז, מלח צ'ילי, בוטנים וליים טרי

טורטיות טריות מקמח תירס שנצלה על האש כמו שעושים במקסיקו כבר 10,000 שנה

סלסת בצלים והבנרו קיצית- בצל סגול, פלפל הבנרו טרי, כוסברה, מיץ ליים, מיץ תפוזים 

סלסה ורדה במכתש ועלי מסורתיים- עגבניות תמר, פלפלים ירוקים חריפים, כוסברה ושום 

​​

מזמין אתכם להצטרף אלי למסע בארץ הקקטוסים כדי להכיר מקרוב מתכונים עתיקים, להתחבר לאש הבוערת של המטבח הזה ולהתעסק עם חומרי הגלם המיישרים קו בין פשטות למסתורין ותחכום​

אורך הסדנה 3 שעות

 

הסדנה מתקיימת אצלי בגינה

בראש העין

עלות למשתתף 

 400 ש"ח

bottom of page