17882905717645898.jpg

סדנת בישול הודי 29.4.22

 יש משהו בריחות ובצבעים של מאות התבלינים וערימות  ועלי הקארי הטריים בחנויות ההודיות  שישר גורם לי לרצות לרוץ הביתה ולהכין ארוחה הודית משוגעת!

בסדנת בישול הודי זה בדיוק מה שנעשה,

 נלמד להכיר את התבלינים המיוחדים ואת טכניקות הבישול הכל כך צנועות אבל מרגשות של המטבח הזה

הארוחה שנבשל תכלול:

דאל מקאני סמיך ומעושן,

טופו ברוטב טיקה מסאלה, פאקורה בצל מטוגנות, וואדה פאו (קציצות תפו"א מטוגנות בלחמניה רכה)

שני סוגי צ'אטני וגרליק נאן כמובן

אורך הסדנה 3 שעות

400 ש"ח